Baby-Advies op maat

Een baby die iets wil vertellen, gebruikt signalen: huilen, niet drinken, onrustig gedrag of lastig slapen. Vaak weet je intuïtief dat hij/zij honger heeft, moe is of last heeft van krampjes. Maar het kan ook zijn dat je baby signalen geeft die je minder goed begrijpt. Je hebt al van alles geprobeerd, maar het gedrag (huilen, onrust en geen ritme vinden) stoptniet. Dit kan zorgen voor onzekerheid en spanning. Lief & Stoer helpt jouw je baby te begrijpen.

Herken je onderstaande vragen?

Moet ik hem nu oppakken of juist niet?

Zou hij alweer honger hebben?

Hoe komt het toch dat mijn baby zo onrustig is?

Waarom huilt ze toch zoveel?

Ze krijgt maar geen ritme, wat nu?

Allemaal vragen die je onzeker kunnen maken in de eerste periode van je leven als moeder. Die kunnen zorgen voor onnodige spanning. Je wil je baby graag helpen, maar je weet niet hoe.

Laat mij je helpen
Lief & Stoer kan je helpen je baby te begrijpen. Samen kijken we naar wat je baby aan het licht wil brengen? We gaan op zoek naar de oorzaak. Jullie krijgen praktische tips die je meteen kan toepassen.

Gratis twijfelgesprek
Twijfel je of advies en begeleiding wel nodig is of heb je een kleine vraag?  Lief & Stoer bied je gratis en vrijblijvend een telefonisch gesprek aan. Tijdens dit gesprek, dat maximaal 15 minuten duurt, gaan we na of babycoaching je verder kan helpen want ik ben niet van de ‘quick fix’ of ‘gouden bergen beloven’. Ik wil dat het wérkt. Dat is voor jou fijn, dat is voor je baby het beste en ook voor mij.

Laagdrempeliger advies? Boek dan een babymassage groepsles. De meest voorkomende onderwerpen komen aan de orde en je kunt 5! weken lang je vragen aan mij stellen.