Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in je lichaam.
Niet alleen je figuur ondergaat een transformatie, maar ook in je hoofd zorgt het voor veranderingen. Angst voor de bevalling veroorzaakt stress in je lichaam. Daarnaast heb je vaak ook last van vermoeidheid en lichamelijke kwaaltjes.

Een ontspannende lichaamsmassage zorgt ervoor dat je tijdens je zwangerschap even kunt ontspannen; even kunt genieten.Dat is goed voor jou, maar ook voor de baby in je buik. Massage verbetert namelijk ook de doorbloeding.

Als je erover nadenkt om je tijdens je zwangerschap te laten masseren, dan wil je natuurlijk precies weten wat dat betekent. Welke resultaten kunnen we samen bereiken? Hieronder lees je meer over mijn manier van werken.

Voor de massage
Je bent in veilige handen; ik ben specialist op het gebied van zwangerschapsmassage en babycoach. Met mijn vakkennis kan ik je helpen. Maar daarnaast ben ik ook zwanger geweest, ben ik moeder én vrouw. Ik weet hoe slopend korte nachten kunnen zijn, hoe fijn het is om slippers te dragen, hoe lekker het is als je straks je gewone kleding weer aan kunt, hoe bijzonder de schopjes van je kindje zijn en hoe spannend de 20-weken echo is.

Een zwangerschapsmassage is dan ook geen gewone massage. Ik weet precies wat wel en niet gemasseerd mag worden als je zwanger bent. In mijn praktijk draait alles om jou. Ik zorg voor een rustige en veilige omgeving, een goede uitleg en een luisterend oor, zodat jij kunt genieten en ontspannen. We kijken samen naar wat jij op dat moment nodig hebt, daar stemmen we de massage op af.