Baby voetreflexmassage

Alle baby’s hebben weleens last van typische babykwaaltjes, verkoudheid, oorpijn en pijn door een vaccinatie. Zou het niet fijn zijn om deze ongemakken van je kindje in een paar minuten te verlichten, op elk gewenst moment, thuis en onderweg? In deze les ga je aan de slag met voetreflex en mini-massages voor diverse kwaaltjes, ontspanning en rust.

De baby voetreflexmassage bestaat uit één les van 1,5 uur. Je leert stap voor stap alle technieken van voetreflex, die je meteen met je kindje oefent. Ideaal ook als je geen tijd (of behoefte) hebt aan een volledige babymassage groepsles of deze lessen al eens gevolgd hebt. Baby-voetreflex is een hele mooie aanvulling op je babymassageles!

Babyvoetreflex is onderdeel van de 5-weekse cursus babymassage en Meer.

Als ik hier druk… heb jij daar geen pijn meer….

obstipatie baby

krampjes baby

harde ontlasting baby

winderigheid baby

betere voedingsopname en toename van gewicht bij te vroeg geboren baby’s

neusverkoudheid

slecht doorslapen van je baby

slecht inslapen van je baby

oorpijn

klachten bij tandjes krijgen

De lessen zijn geschikt voor kindjes vanaf geboorte tot aan  tot aan de leeftijd waarop jouw kindje niet meer rustig blijft liggen op de rug (als het wil draaien of kruipen). Je kunt de lessen volgen zonder je baby! Je oefent dan op speciale oefenvoetjes. Je kunt dan de technieken thuis doen of als je baby is geboren.