Zwangerschapsmassage

Je zwangerschap is een mooie tijd waarin er veel verandert in je lichaam. Een tijd waarin het extra belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen en je te laten verzorgen. Een zwangerschapsmassage is een fijne manier om je batterij weer op te laden.

Eventuele spanningen worden losgelaten en er komt ruimte voor nieuwe energie. Op de speciale massagetafel ontspan je op een diep niveau. Je lichaam schakelt om van haast naar rust.

Ter voorbereiding op de eerste maanden met je baby, huilen, troosten, voeden, het krijgen van een ritme etc. kun je de volgende cursussen boeken:

Cursus in je zwangerschap (verlof)
Cursus na de geboorte van je baby 

Als je erover nadenkt om je tijdens je zwangerschap te laten masseren, dan wil je natuurlijk precies weten wat dat betekent. Welke resultaten kunnen we samen bereiken? Hieronder lees je meer over mijn manier van werken.

Voor de massage
Je bent in veilige handen; ik ben specialist op het gebied van zwangerschapsmassage en babycoach. Met mijn vakkennis kan ik je helpen. Maar daarnaast ben ik ook zwanger geweest, ben ik moeder én vrouw. Ik weet hoe slopend korte nachten kunnen zijn, hoe fijn het is om slippers te dragen, hoe lekker het is als je straks je gewone kleding weer aan kunt, hoe bijzonder de schopjes van je kindje zijn en hoe spannend de 20-weken echo is.

Een zwangerschapsmassage is dan ook geen gewone massage. Ik weet precies wat wel en niet gemasseerd mag worden als je zwanger bent. In mijn praktijk draait alles om jou. Ik zorg voor een rustige en veilige omgeving, een goede uitleg en een luisterend oor, zodat jij kunt genieten en ontspannen. We kijken samen naar wat jij op dat moment nodig hebt, daar stemmen we de massage op af.