Welkom op deze tijdelijke pagina van de baby business school. Binnenkort is de eigen website klaar. Hier kun je alvast een kijkje nemen in ons aanbod. Vanaf 2020 is ons opleidingscentrum helemaal klaar. Wil je geïnformeerd blijven over de verbouwing en onze opleidingsbrochure ontvangen? Stuur dan een mail naar: debabyschool@gmail.com. vermeldt in het onderwerp: Nieuwsbrief.

of volg ons op de socials: Babybusinessschool.

Scholing voor professionals in de geboorte-babyzorg 0-3 jaar

Als professional in de  geboorte- babyzorg heb jij veel contact met jonge ouders. Jij weet als geen ander welke vragen en onzekerheden er zijn.  Soms zoeken ouders alleen geruststelling of ondersteuning bij bijvoorbeeld: huilen, het krijgen van een ritme of zoeken ouders verlichting bij krampjes, reflux of wat te doen bij een onrustige baby.

Kennis en advies als professional speelt hierbij een zeer belangrijke rol. Daarom  trainen wij jou graag op het gebied van babyzorg. je krijgt les van een ervaren babycoach – docent die werkzaam was binnen de kraamzorg. Hierdoor is de scholing altijd toepasbaar in de praktijk.

Op dit moment werken wij hard aan een nieuw scholingsaanbod met accreditatie. Binnenkort vind je hier het complete aanbod.